Надписи надгробни паметници София цени

След като бъде оформен камъка и му се придаде форма и размер следва да бъде надписан. Надписи надгробни паметници може да направи и добър мяйстор ръчно или на машина. Най-често се надписват надгробните паметници с шрифт Таймс Ню Роман като се вкопават. Това какво да бъде изписано на надгробни паметници решават клиентите които правят поръчката. Предимно се изписват Имената след което се изписват дата, месец и година на раждане и кога е починал покойника.Поръчват се разбира се изписване и на послания върху надгробни паметници

Към надписите на надгробен паметник влизат и някой по-малки орнаменти които не са гравирани при изработката на надгробния паметник.Надписите са два варианта изпъкнал/Релефен/ или вкопани надписи.

Нашите модели надгробни паметници цени се изработват основно от мрамор. Това ги прави по-евтини. И по този начин ще запазим и малкото останали каменоделци в България. Също така купувайки Български мрамор парите остават в България а с тях и няйколко семейства ще могат да се издържат и ще предпочетат да останат тук в България. Благодарим ви че избрахте Българското!