Оформяне на надгробно място София цени

Тук е добре да ви кажем защо трябва да се изчака една година преди да се извърши оформяне на надгробно място. Целта на това изчакване е да слегне пръста с която е запълене гроба след като е бил погребан покония. За това е добре да мине една зима да е валяло сняг, след това напролет дъжд за да се получи едно добре слягане на пръстта.

След като сме спазили това изчакване можем да се захванем с монатаж надгробни паметници и оформяне надгробно място. Като пъровначално е добре да сте оформили самият гроб с дървена рамка за да не се разпилее пръстта. ВАЖНО КОГАТО ИЗБЕРЕТЕ НАШАТА ФИРМА ДА ОКАНТИ ГРОБНОТО МЯСТО С ДЪРВЕНА РАМКА И СЕЛД ТОВА СКЛЮЧИТЕ ДОГОВОР ЗА ЦЯЛОСТНО ОФОРМЯНЕ НА НАДГРОБНОТО МЯСТО ЩЕ ВИ ВЪРНЕМ ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ ЗА ДЪРВЕНАТА РАМКА

Нашите модели надгробни паметници се изработват основно от мрамор. По този начин ще запазим и малкото останали каменоделци в България. Също така купувайки Български мрамор парите остават в България а с тях и няйколко семейства ще могат да се издържат и ще предпочетат да останат тук в България. Благодарим ви че избрахте Българското!

ВСИЧКИ ПОСОЧЕНИ ЦЕНИ В САЙТА СА БЕЗ ДДС