Изработка надгробни паметници

Тази услуга се предлага само от фирмите с богат опит.Доста предложения за надгробни паметници на пазара у нас се оказва че са фирми посредници или прекупвачи. Което влияе дирктно върху цените на предлаганите надгробни паметници като ги оскъпява и създава неудобство на крайния клиент. Той е принуден да се откаже или да търси по-евтин вариант за изработка на надгробни паметници за неговите близки хора. Ние разполагаме с добри кадри в този занаят и изработваме модели надгробни паметнци по задание или проект на клиента на достъпни цени.

Надписи надгробни паметници

Надписа върху предлаганите от нас модели надгробни паметници е усъвършенстван с годините за да няма грешки. Ние познаваме нашите продукти добре и знаем кои модели надгробни паметници имат повече място за да се изпишат имената на двама покойника. Надписа предава същност на всички надгробни паметнци.След като бъде надписан всеки паметник значи много за близките на покойния. Най-често се изписват имената и годината на раждане и кога е починал нашия близък или познат. Може да се добави и послание стих или да описва от кой е поръчан паметника.

Монтаж на надгробни паметници

За да се извърши монтаж на надгробни паметници има няколко варианта. Първия е ако трябва да се извърши монтаж само на надгробния паметник тогава се налага да бъде направена основа върху която да се монтира постамента и върху него да се постави надгробния паметник. Другия и най-практикуван вариант е да се отлеят основи от бетон и да се постави мозаечна рамка върху която да се монтира надгробния паметник

Оформяне на надгробно място

За да се оформи надгробно място се нужни надгробен паметник който да бъде надписан и да има снимка или портрет на покойника. След това се оформя самото гробно място с помоща на рамка която да очертае гроба който в повечето случай е с размр 2м/1м. За тази цел се използват рамки изработени от бяла мозайка, бетон и арматура или мраморни бордюри. Те се захващат посредством основи от бетон наричани Пътеки.Пътеките от своя страна могат да бъдат облечени с мраморни плочи.

Гравирани снимки черен гранит

Освен порцеланоите снимки за надгробни паметници има и друг вариант за изработка на снимка или портрет който да бъде поставен върху надгробни паметници поръчани за наши близки или познати.Ние ви предлагаме гравирани портрети върху черен гранит. Това е снимка която се гравира върху черен гранит направена по този начин изглежда доста реалистично. Портрета става като истински.

Порцеланови снимки надгробни паметници

Порцеланови снимки за надгробни паметници се предлагат от много дълго време и са широко разпространени. Порцелановите портрети са добре познати на всеки който е трябвало да поръча изработка надгробни паметници София или София област и за цяла България. Те се предлагат в доста размери и различни форми. Порцеланови снимки за надгробни паметници с овална форма се поръчват най-много размерите варират най-масовия размер е 9/11см елипса с борд . Следващия размер е порцеланова снимка за надгробни паметници 12/14см елипса с борд Цветна.