Изработка надгробни паметници София цени

Обикновено изработка на надгробни паметници се извършва от камък.Мрамор, Гранит или Варовик. Ние сме избрали да извършваме изработка надгробни паметници от мрамор.Този материал се добива в България около гр.Сандански.

Израотката на надгробни паметници започва с подбора на хубаво парче камък/Материал / в нашия случай мрамор. След което трябва се знае за един покйоник ли ще бъде или за повече. Така ще можем да изберем колко голям да бъде надгробния паметник. След което се прави проект като се подреждат снимките имената за да се прецени дали ще се съберат на този размер надгробен камък. Ако клиента е посикал да бъде права плоча си остава така.А когато клиента е поискал да се направи орнамент било цвете, кръст или друг знак камъка се обработва с различни машини за да предобие необходимата форма и да му бъде добавен съответния орнамент.

Нашите модели надгробни паметници се изработват основно от мрамор. По този начин ще запазим и малкото останали каменоделци в България. Също така купувайки Български мрамор парите остават в България а с тях и няйколко семейства ще могат да се издържат и ще предпочетат да останат тук в България. Благодарим ви че избрахте Българското!